Vakmanschap Zeeland

Schildersvakmanschap 

in Zeeland

Bij onderhoud, restauratie, nieuwbouw en renovatie van welk object dan ook komt voor een allround schildersbedrijf meer kijken dan het hanteren van de verfkwast!

Meer weten?

Adviseren in schildervakmanschap

Voor elke probleemstelling beschikt Buitelaar-Pouwer over een breed scala van oplossingen. Ons dienstenpakket reikt dan ook van meedenken tijdens de voorbereidingsfase tot en met de perfecte uitvoering van elk project.

 Wij kunnen u adviseren op het gebied van:

  • Kleur- en materiaaltoepassingen
  • Onderhoudsplannen
  • Meerjarenbegrotingen

Schilders vakopleiding

Wij geven advies op de hierboven geschreven gebieden op basis van vakmanschap. Wij vinden het daarom belangrijk om binnen ons bedrijf , in samenwerking met het Schildersvakopleiding Zuid-West, steeds weer nieuwe vakmensen op te leiden.

Schildersbedrijf Buitelaar-Pouwer beschikt over twee leermeesters. De leerling leert, onder begeleiding van onze leermeesters, kennis en vaardigheden die nodig zijn om vakkundig schilderwerk te leveren. Zo kunnen wij ook in de toekomst de kwaliteit waarborgen die men van ons gewend is.

Klantentevredenheidsonderzoek

Daar kunt u ook aan bijdragen want wij bieden onze (particuliere) klanten de mogelijkheid hun mening te geven over ons bedrijf  en het geleverde werk. Met behulp van dit klantentevredenheids-onderzoek kunnen wij de kwaliteit van ons bedrijf bewaken en waar mogelijk verbeteren. Lees meer hiervoor onder de onderstaande knop "klantentevredenheids-onderzoek"van ONDERHOUDNL-GARANTIE.

 

Projecten schilderwerk en restauratie in Zeeland