Garantie

Buitelaar-Pouwer

een erkend

OnderhoudNL - GARANTIE bedrijf

Garantie

Ons bedrijf voldoet daardoor aan een aantal kwaliteitseisen, waardoor u zeker kunt zijn van een subliem en gegarandeerd resultaat. U herkent de OnderhoudNL- Garantie schilder aan het bovenstaande logo. Het is belangrijk om daarop te letten want dit betekent garantie voor u.

Vakdiploma's

De erkende onderhoudsspecialist beschikt over jarenlange ervaring en in de erkenningsregeling vastgelegde vakdiploma's.

Unieke garantie

Een OnderhoudNL-Garantie bedrijf gebruikt als enige in Nederland leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bent u zeker van goede afspraken waarnaar verwezen kan worden. Zo is onder andere de garantie op buitenschilderwerk minimaal 2 jaar en vier jaar op binnenschilderwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Uitgebreide controle

Een OnderhoudNL-Garantie bedrijf wordt periodiek door een onafhankelijk deskundig bureau gecontroleerd op: 

  • De kwaliteit van het opgeleverde werk middels mysterie inspecties
  • Vak- en bedrijfstechnische diploma's
  • Inschrijving Kamer van Koophandel
  • Betalingsgedrag loonbelasting
  • Ontvangen klachten en de afhandeling daarvan
  • Hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden

Prijs-prestatie altijd goed

Of u bij het inschakelen van Schildersbedrijf Buitelaar-Pouwer duurder uit bent? Nee, wel duurzamer, en daardoor per saldo waarschijnlijk ook voordeliger. Wij streven ernaar de kwaliteit van ons werk hoog te houden en daarom is het voor ons belangrijk om te weten of de door ons geleverde prestaties naar verwachting en tevredenheid zijn uitgevoerd. U kunt dit natuurlijk na oplevering van de werkzaamheden direct aan ons kenbaar maken, of op een later tijdstip via het klantentevredenheidsonderzoek.

Betrouwbaar en vakkundig onderhoudsspecialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige onderhoudsspecialist? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan door HIER te klikken. Vul uw gegevens in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Projecten schilderwerk en restauratie in Zeeland