U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Vakmanschap

Bij onderhoud, restauratie, nieuwbouw en renovatie van welk object dan ook komt voor een allround schildersbedrijf meer kijken dan het hanteren van de verfkwast! Voor elke probleemstelling beschikt Buitelaar-Pouwer over een breed scala oplossingen. Ons dienstenpakket reikt dan ook van meedenken tijdens de voorbereidingsfase tot en met de perfecte uitvoering van elk project.

Daarbij kunnen wij u adviseren op het gebied van:
- Kleur – en materiaaltoepassingen
- Onderhoudsplannen
- Meerjarenbegrotingen

 

De basis hiervoor is vakmanschap. Daarom leiden wij binnen ons bedrijf, in samenwerking met het Vakcentrum Schilderen, steeds weer nieuwe vakmensen op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder begeleiding van onze leermeester wordt de leerling de kennis en vaardigheden bijgebracht die nodig zijn om vakkundig schilderwerk te leveren. Zo kunnen wij ook in de toekomst de kwaliteit waarborgen die men van ons gewend is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daar kunt u ook aan bijdragen, want wij bieden onze (particuliere) klanten de mogelijkheid hun mening te geven over ons bedrijf en het geleverde werk.
Met behulp van dit klantentevredenheids-onderzoek kunnen wij de kwaliteit van ons bedrijf bewaken en waar mogelijk verbeteren. Lees meer hierover onder de onderstaande knop "klantentevredenheids-onderzoek" van ONDERHOUDNL-GARANTIE.

 

Projecten